Stabiliment

camin de batrani speranta
Caminul de Batrani “Rezidenta Speranta” reprezinta un centru medical destinat persoanelor varstnice autosuficiente cat si nonautosuficiente care ofera cazare in regim hotelier de 4 stele si monitorizarea continuua a starii de sanatate .
Rezidenta Speranta este situata in comuna Mihail Kogalniceanu, la 20km de Constanta, iar in incinta comunei, amplasamentul este situat intr-o zona foarte linistita, fara surse de poluare, la aproximativ 300m de parcul comunei.
Stabilimentul dispune de 96 locuri de cazare in camere de 1, 2, 3 si 4 paturi, toate camerele avand bai proprii.
intrare camin de batrani Speranta
Stabilimentul are un program standardizat de primire a persoanelor varstnice care include o discutie preliminara cu potentialul ocupant al unui loc sau cu apartinatori ai acestor persoane. Este consultata fisa medicala a persoanelor care urmeaza sa fie rezidenti in stabiliment.
Stabilimentul dispune de spatii pentru socializare, sala de mese, posibilitatea de servire a mesei si la patul persoanelor cu deficiente motrii avansate, fiecare camera sispune de sistem de semnalizare a personalului medical si auxiliar in caz de nevoie, cablu tv, internet wireless.

Locatie

Comuna Mihail Kogalniceanu
Judetul Constanta
cod postal: 907195

Contact camin

Telefon: 0724 051 346, 0744 562 906
Email: contact@rezidentasperanta.ro
Web: www.rezidentasperanta.ro

Rezidenta Speranta asigura

Asistenta medicala si sociala pe toata perioada zilei de catre personalul de specialitate propriu.